DIGITAL KONFERANSE OM EIENDOMSSITUASJONEN – KJØP OG SALG I SØR-FRANKRIKE

21mai10:0011:00DIGITAL KONFERANSE OM EIENDOMSSITUASJONEN – KJØP OG SALG I SØR-FRANKRIKE

Detaljer

Kjære NCA medlemmer,

Tiden løper selv i koronatider. Om knappe tre uker feirer vi 17. mai, og dessverre kan vi heller ikke i år møtes til skikkelig samvære og fest, men som i fjor henger vi oss på Sjømannskirken i Paris sin online feiring.

Vi i det nye styret venter utålmodig på å komme skikkelig i gang med aktiviteter der vi igjen kan møtes til direkte meningsutveksling, oppmuntring og fellesskap i vårt hyggelige miljø. I mellomtiden har vi gleden av å invitere dere til et interessant formiddagsmøte på skjerm :

         

Gratis Webseminar med Erik Fougner og Markus Daae-Lyshaug fra AAA Riviera

fredag  21. mai kl 10.00 – 11.00

 

Eiendomsmeglerfirmaet AAA Riviera har siden etableringen i 2002 operert mellom Menton i øst til Saint Tropez i vest. Selskapet er den eneste eiendomsmegler  som har kontorer både i Norge (Oslo) og i Frankrike (Cannes og Biot). AAA Riviera tilbyr unik skreddersydd megling og servicetilbud til sine kunder, også etter at eiendomshandelen har funnet sted.

AAA Riviera ble grunnlagt i 2002 av Erik Fougner. Etter åpningen av  Oslo-kontoret i 2015 overlot han ledelsen av selskapet i Frankrike til Markus Daae-Lyshaug, mangeårig partner i selskapet. Markus er norsk og har jobbet som megler i  Frankrike siden 2001. Han er medlem av NCA og bor med sin (franske) kone og barn i Cannes. Erik, som er både norsk og fransk, er sønn av foreningens «nestor» og æresmedlem, avdøde Nic Fougner. Erik har også sittet flere år i NCA-styret.

Tilsammen har Markus og Erik 40 års erfaring som eiendomsmeglere på Den franske riviera. De vil belyse eiendomsmarkedet i Syd-Frankrike slik det oppleves midt i Covid-pandemien, både mht kjøp- og salgsperspektiver.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne gjennom en chat-funksjon.

Denne videokonferansen holdes via den digitale tjenesten Zoom.com.

Zoom finnes både for Mac, PC, iPhone, iPad og Android-telefoner.

Det er veldig lett å innstallere (gjøres nesten automatisk første gangen du kobler deg på, og du behøver ikke åpne egen konto). Test det gjerne på https://zoom.us/test

 

Videokonferansen starter kl 10.00 og innloggingen åpner kl 09.30.

Påmelding innen onsdag 19.mai

Innbydelse med innlogging og passord sendes til alle påmeldte onsdag 19.mai

 

LES MER OG MELD DEG PÅ GRATIS  HER

VELKOMMEN!

Hilsen oss i Styret

 

Mer

Detaljer for virtuelt arrangement

https://zoom.us/rec/share/g45unVnCuBys56B212jZkEe0RCnzlxDDdHKM_32BJGDgViTmmW3xnv6FWkuWKhPL.x_eCc9iRI1XvEUA0

Når

mai 21, 2021 10:00 - 11:00(GMT+02:00)