Norvège Côte d’Azur Norvège Côte d’Azur

Vi ønsker velkommen til oppdagelsestur i Antibes 

Lørdag 26 mars  fra kl. 10.00 – 15.30

 Besøk på Picasso-museet og Gamlebyen i Antibes med lunsj

 Vi møtes foran Picasso-museet på Place Mariejol i gamle Antibes klokken 10.00

Der treffer vi vår engelsktalende guide, som tar oss med på en halvannen times omvisning på museet. Etter dette besøket blir det en guidet vandretur rundt i Gamlebyen fram til klokken ett. Ta på deg gode sko!

Picasso-museet ligger i hjertet av Gamlebyen i Antibes. Denne middelalderbygningen, en tidligere bispebolig, ble senere et hjem for lensherrer og kongelige guvernører, blant annet Grimaldi-familien. Det var det første museet i Frankrike dedikert til Picasso i hans levetid. Picasso jobbet der i 1946,  og skapte spennende kunst i fra Middelhavet.
Du vil få se den praktfulle samlingen av hans 300 kunstverk laget i Antibes (malerier, tegninger og keramikk). Det finnes også  verk av andre samtidskunstnere som Fernand Léger, Max Ernst, Joan Miró og Nicolas de Staël. Sistnevnte  bodde og døde i Antibes.

Vandretur i Gamlebyen

På vandreturen vil du oppleve det fascinerende eldre Antibes, som ble grunnlagt av grekerne og utvidet av romerne,  og som senere ble en grenseby befestet under Henri IV og Ludvig XIV. Du får nyte denne vakre middelhavsbyen med  voller langs sjøen, markedet Marché Provencal, den berømte Port Vauban (Europas største lystbåthavn) og det blomstrende Safranier-distriktet.

Etter byvandringen nyter vi en velfortjent 3 retters lunsj på den sjarmerende restauranten La Casa di Luciano som ligger midt i Gamlebyen på, 2 rue Frédéric Isnard (tlf 04 93 34 19 19). Lunsjen varer fra ca kl 13.00 til 15.30.

Pris: 48€  for medlemmer og 58€ for ikke-medlemmer

 Prisen inkluderer inngangsbillett til museet, guide og lunsj.

 

Meld deg på innen tirsdag 22. mars

Husk gode sko og ta gjerne med en flaske vann.

MELD DEG PÅ HER

Velkommen til en interessant dag i Antibes. 

Vennlig hilsen styret ved leder Marion Gamain

PS. Skriv i feltet for tilleggsopplysninger hvis du har noen form for matintoleranse eller allergi. Ta gjerne kontakt med Marion Gamain, mob.06 68 09 74 94. Hun har kontakten med restauranten.

  

 

Unsubscribe   |   Manage your subscription   |   View online
Norvège Côte d’Azur
c/o Maison des Associations 288 chemin de Saint-Claude 06600 ANTIBES