ÅrsmøteT 2020

 

Kjære NCA-medlem,

Norske myndigheter frarådet 13.mars reiser til Frankrike som ikke er strengt nødvendige. Dagen etter ble dette utvidet til å gjelde alle utenlandsreiser.

Jeg synes at vår virksomhet i NCA er strengt nødvendig, men allikevel avlyser både jeg og andre medlemmer sine reiser i disse tider. Disse tider gir heldigvis også andre praktiske muligheter. Vi kunne hatt en hyggelig stund med fjesene våre på dataskjermer og telefoner. Men styret velger heller ganske enkelt å åpne for innspill på epost, og disse vil bli fulgt opp så demokratisk som mulig. Også andre foreninger gjør det nå på denne måten.

Til årsmøtet 4. april har vi ikke noen innsendte forslag, ingen vedtektsendringer som i fjor, og valgkomiteen har som vanlig levert en god innstilling som styret er takknemlig for.

 

Vi ønsker derfor at de som gir sin tilslutning til de forslag som skal vedtas forholder seg rolige. De som stemmer imot, sender en epost til:

 

post@club-norvege.eu 

 

Vi beklager at vi går glipp av et hyggelig samvær og en samling med fruktbare tilbakemeldinger til vår felles virksomhet. Men det som har rammet oss alle er utenfor vår kontroll.

Vi ønsker deg en smittefri tilværelse i nord og i sør og ser frem til å møtes ansikt til ansikt til fortsatt glede og utbytte når tiden er moden.

Styret og Torkil B,

15. mars 2020 

Her er en oversikt over de dokumenter som foreligger i forbindelse med årsmøtet. Klikk på et dokument for lesing og/eller nedlasting;

 

Styrets årsberetning

Regnskap

Revisors beretning 

Prosjektregnskap 

Valg 

 

 

 

Tidligere generalforsamlinger

 

Generalforsamling 2019 

Generalforsamling 2018 

Generalforsamling 2017

 Generalforsamling 2016

 Generalforsamling 2015

 Generalforsamling 2014

 Generalforsamling 2013

 Generalforsamling 2012

 Generalforsamling 2011

 Generalforsamling 2010

 

 

 

Golf 

Golfgruppen melder : Golfbanen Le Provencal er stengt fra i kveld på grunn av koronaviruset. De vet ikke når banen kan åpnes og avventer informasjon fra regjeringshold om dette. Det vil derfor ikke bli invitert til flere mandagsgolf-konkurranser inntil videre.
Med golfhilsen fra Bjørn, Tor og Sigurd.

  

Petanque hver onsdag 

Som følge av franske myndigheters beslutning om at man skal holde seg hjemme og ikke gå ut annet enn helt nødvendig, blir det ingen petanque i NCA-regi på ubestemt tid.

 

NCA på Facebook - her

   

Medlemsarrangementer 

Arrangementer med brun skrift er aktive og kan meldes på.

 

(*kjøring møtehotell)

 

Planer for 2020:

19/03 Påmeldingsfrist Seriespill i Pétanque 2020-2021 

21/03 Lunsjmøte om eiendom, skatt og arv UTSATT

28/03 New York-dans og musikk i Cannes, Theatre Croisette AVLYST

04/04  NCA-dagen med årsmøte, bildekavalkade, lunsj, sosialt samvær og fin musikk AVLYST

28/04  Klubbmesterskap Pétanque i Valbonne UTSATT

17/05  17.mai feiring AVVENTES

02/06 Quizaften i Valbonne AVVENTES


NCA kjøp og  salg