GÅTUR « Le Sentier du Littoral» langs kysten fra Nice til Villefranche

05feb10:3012:30GÅTUR « Le Sentier du Littoral» langs kysten fra Nice til Villefranche

Detaljer

Søndag 5. februar tar superduoen, Marianne Kolsto og Eva Baque oss med på en ny vandretur. Denne gangen skal vi gå langs Le Sentier du Littoral fra Nice til Villefranche.

Oppmøte kl 10.30 ved tramstoppet i havnen, Port Lympia (quai Napoléon Ier/quai de la douane, 06300  Nice). Her er også parkeringen Port Lympia for de som kommer med bil.

Vi går sammen langs havnen, forbi Coco Beach og La Reserve, og der starter den kjente veien, Le Chemin des douaniers. På veien stopper vi ved et bakeri hvor vi kan kjøpe med oss den lokale spesialiteten Pan Bagnat eller noe annet godt til niste.
Her er det viktig å ha gode sko og en caps eller noe på hodet ettersom vi går både oppover og nedover i noe ulendt terreng. Vi vil få litt snacks på veien, men husk å ta med rikelig med drikke. Turen tar ca 2 timer.
I Villefranche kan de som ønsker det bli med og spise en uformell og hyggelig lunsj – vi betaler på restauranten, ta med kontanter – før vi enten tar buss nr 100 tilbake til Nice eller toget fra stasjonen i Villefranche.

Pris 10€ for medlemmer og 12€ for ikke-medlemmer

Påmelding innen torsdag 2. februar.

VELKOMMEN!

Hilsen oss i styret ved Kristin Eide
+33 (0)6 25 77 61 28

Mer

Når

(Søndag ) 10:30 - 12:30(GMT+01:00)

Hvor

Tramstopp PORT LYMPIA

quai Napoléon Ier/quai de la douane, 06300 NICE

Other Events

Meld på her, legg inn antall medlemmer / evt. ikkemedlemmer

Tickets are not available for sale any more for this event!

Get Directions